Op zoek naar een nieuwe bril?

Wij hoeven u niet te vertellen dat de bril tegenwoordig meer dan alleen een hulpmiddel is. Als u om u heen kijkt ziet u de leukste brillen, die je imago en uitstraling een opkikker kunnen geven.

Om u de beste en modernste brillen te kunnen leveren, struinen wij ieder jaar meerdere beurzen af. Hiervoor beperken wij ons niet alleen tot de Nederlandse Brilmerken. Wij gaan ook onder andere naar de Mido in Milaan en de Silmo in Parijs. Zo gaan wij niet alleen mee met de mode, maar proberen wij voorop te lopen!

Behalve mooi, moet een bril ook stevig zijn. Aangezien er geen gebruiksvoorwerp is dat je zoveel gebruikt als de bril. Een bril is ook gemaakt om meerdere jaren mee te gaan. Wij letten daarom bij het inkopen van brillen op de kwaliteit van het materiaal, de lak en de scharnieren. Zo krijgt u gegarandeerd een kwalitatief goede bril.

Niet iedere bril is geschikt voor iedere sterkte en type glas. Daarom zullen wij na een uitgebreide oogmeting zo goed mogelijk adviseren welke monturen vuur u geschikt zijn.

Bij ons kun je terecht voor een leuke bril van hoge kwaliteit, maar ook voor modieuze en aparte brillen bent u aan het goede adres. Kom snel een kijkje nemen.

Vragen over een bril of montuur?

Heeft u vragen over een bril of montuur? Kom gerust eens binnenlopen in onze winkel in Dinther. U kunt ook altijd bellen naar 0413 29 29 79 of een mail sturen naar info@trendzienenhoren.nl

lucas de stael 2

Een greep uit onze merken