Oordopjes of gehoorbescherming op maat

Gehoorbescherming is tegenwoordig erg belangrijk. Veel mensen hebben niet door hoe kwetsbaar het gehoor is. Zodra je een disco binnen stapt of na 15 minuten motorrijden is er al blijvende gehoorschade en ontstaat de kans op een blijvende ”piep” in het oor. Vaak worden mensen zich hier pas echt van bewust als het te laat is. Dan is een gehoorapparaat een oplossing, maar om dit te voorkomen kun je beter je gehoor beschermen tijdens de blootstelling van harde geluiden.

Muziekdopjes

De perfecte oplossing voor musici en dj’s, maar ook zeer geschikt voor een avondje naar een concert gaan, feestje of een gezellig avondje stappen. Doordat de gehoorbescherming is voorzien van een vlakke demping wordt het geluid niet vervormd en beleefd u de muziek net zo intens als zonder de gehoorbescherming. De muziekdopjes worden speciaal op maat van uw oor gemaakt.

Lawaaibescherming

Als u werkt met lawaaierige machines, zoals een kettingzaag, pneumatische hamer, bladblazer etc. Is het slim om te investeren in op maat gemaakte gehoorbescherming. Gehoorbescherming is noodzakelijk om lawaaidoofheid te voorkomen en om zonder zorgen goed werk te kunnen afleveren. U kunt kiezen voor oorkappen, maar efficienter en prettiger zijn op maat gemaakte gehoorbescherming.

Slaapdopjes

Heb je een snurkende partner of onregelmatige diensten waardoor je vaak overdag slaapt? Dan zijn de slaapdoppen een uitkomst. Wij bieden naast onze eigen gemaakte slaapdoppen ook slaapdoppen aan die bestaan uit super zacht siliconen materiaal en hol aan de buitenkant voor nog meer comfort. Ideaal voor lekker slapen in een luidruchtige omgeving.

Zwemdopjes

Heb je vaak last van geïrriteerde, pijnlijke of misschien zelfs ontstoken oren tijdens of na het zwemmen, baden, douchen of watersporten? Dan is water in het oor extra vervelend en soms pijnlijk. Dan zijn zwemdopjes de ideale uitkomst.

Onze Merken oordoppen

Bij Trend zien & horen werken wij met verschillende fabrikanten, maar het meest werken wij met Pluggerz en Noizezz. Hierdoor hebben wij een ruim assortiment aan verschillende gehoorbescherming. Zowel de universele als de op maat gemaakte otoplastieken bieden prima bescherming en hebben een groot verscheidenheid aan filters. Kom voor goed advies langs bij ons in de winkel.

Weten hoe verschillende gehoorbescherming dempt? Kijk dan hier op de dempingssimulator van Pluggerz.
U kunt ook contact opnemen met ons via het contactformulier of via 0413 29 29 79.

Kosten oordoppen

  • Zwemdopjes op maat €45,-
  • Slaapdopjes op maat €55,- (via fabrikant €134.95) Universele slaapdopjes €7.50
  • Gehoorbescherming op maat met muziekfilter €175,-
  • Gehoorbescherming op maat met standaard filter €139.95
  • Noizezz universele gehoorbescherming €24,50 – €49,50

Gehoorbescherming Noizezz oordoppen

gehoorbescherming Trend zien en horen Dinther