Hoortoestellen altijd gratis en vrijblijvend op proef.

De kwaliteit van hoortoestellen is de laatste jaren enorm toegenomen. Eigenschappen als lawaaionderdrukking, meerdere microfoons, antifluitsystemen, samenwerking tussen toestellen en bluetooth hebben tot een steeds betere geluidsbeleving geleid.

De beste oplossing voor u

Ieder persoon is uniek, ook het aanpassen van een hoortoestel verschilt van persoon tot persoon. Samen gaan we zoeken naar de beste hooroplossing voor u. Soms is een eenvoudige versterker al voldoende, bij een ander is het juist belangrijk om een geavanceerder toestel te kiezen met meer mogelijkheden om het spraakverstaan en het luistercomfort te vergroten.

Wij kunnen mooie, nauwelijks zichtbare hoortoestellen leveren, maar ook hoortoestellen voor zware gehoorverliezen en toestellen die goed hanteerbaar zijn.

U beslist zelf

U krijgt alle gelegenheid om het hoortoestel in uw eigen omgeving, onder verschillende omstandigheden en luister situaties te testen, zodat u erachter kunt komen of het hoortoestel echt voor u geschikt is. Uiteindelijk beslist u zelf welk toestel het beste bij u past.

Trend Zien & Horen is onafhankelijk, niet aangesloten bij een keten, daarom niet gebonden aan bepaalde merken hoortoestellen. U kunt bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige hoorzorg. Kom gerust eens langs voor vrijblijvend advies of neem contact op via 0413 29 29 79 of via ons contactformulier.

Wij bieden u 5 jaar service en garantie.

Wij leveren onder meer de volgende gerenommeerde merken: Phonak, Oticon, Widex, GN Resound en Siemens.

Phonak Support Center

Vraagt u zich af of uw telefoon compatibel is met uw hoortoestellen, hoe u ze moet verbinden of hoe de filter van de luidspreker vervangen moet worden? Phonak beantwoord via onderstaande link deze en nog veel meer vragen.