Hoortoestellen altijd gratis en vrijblijvend op proef.

De kwaliteit van hoortoestellen is de laatste jaren enorm toegenomen. Eigenschappen als lawaaionderdrukking, meerdere microfoons, antifluitsystemen, samenwerking tussen toestellen en bluetooth hebben tot een steeds betere geluidsbeleving geleid.

De beste oplossing voor u

Ieder persoon is uniek, ook het aanpassen van een hoortoestel verschilt van persoon tot persoon. Samen gaan we zoeken naar de beste hooroplossing voor u. Soms is een eenvoudige versterker al voldoende, bij een ander is het juist belangrijk om een geavanceerder toestel te kiezen met meer mogelijkheden om het spraakverstaan en het luistercomfort te vergroten.

Wij kunnen mooie, nauwelijks zichtbare hoortoestellen leveren, maar ook hoortoestellen voor zware gehoorverliezen en toestellen die goed hanteerbaar zijn.

U beslist zelf

U krijgt alle gelegenheid om het hoortoestel in uw eigen omgeving, onder verschillende omstandigheden en luister situaties te testen, zodat u erachter kunt komen of het hoortoestel echt voor u geschikt is. Uiteindelijk beslist u zelf welk toestel het beste bij u past.

Trend Zien & Horen is onafhankelijk, niet aangesloten bij een keten, daarom niet gebonden aan bepaalde merken hoortoestellen. U kunt bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige hoorzorg. Kom gerust eens langs voor vrijblijvend advies of neem contact op via 0413 29 29 79 of via ons contactformulier.

Wij bieden u 5 jaar service en garantie.

Wij leveren onder meer de volgende gerenommeerde merken: Phonak, Oticon, Widex, GN Resound en Siemens.

Phonak Hoortoestellen

Hieronder een overzicht van de verschillende hoortoestellen van Phonak waarvoor u bij ons terecht kunt.

 

Phonak Audéo Life

Dit toestel is ontworpen om mensen onder te dompelen in hun ervaringen met een hoortoestel dat waterbestendig+ (tot 50 cm diepte) is en getest is tot boven IP68 rating voor niet alleen zoet water, maar ook zout- of zwembadwater en zweet. Lees meer over de Phonak Audéo Life.

Phonak Audéo Lumity

Gesprekken zijn helder met Phonak Lumity. Speciaal ontwikkeld om gesprekken beter te verstaan in rumoer. Sprekers recht voor u en van opzij zijn nu beter hoorbaar door de SmartSpeech™ Technology, een zeer geavanceerd richtmicrofoon systeem. Lees meer over de Phonak Audéo Lumity.

 

Phonak Audéo P-RL (Life) & Virto Paradise

De universele connectiviteit in de Virto P-312 geeft dragers de vrijheid om echt handsfree te bellen. Gesprekken kunnen rechtstreeks worden gestreamd vanaf iOS®, Android™ of andere Bluetooth-smartphones, maar ook vanaf computers via populaire videoconferentie- platforms. Lees meer over de Phonak Virto Paradise.

 

Phonak Audéo P-R Fit

Dit toestel is er voor de hoortoesteldrager die bewust met zijn gezondheid bezig is of dat wil gaan zijn. Met een hartslagsensor ingebouwd in de luidspreker en een stappenteller in het toestel kunt u gegevens verzamelen over uw gezondheid om daar vervolgens persoonlijke doelen aan te koppelen. Lees meer over de Phonak Audéo Fit.

 

Phonak Serenity Choice

Een gerichte oplossing voor elke situatie. Bekijk hier de situaties en lees meer over de Phonak Serenity Choice.

Phonak Support Center

Vraagt u zich af of uw telefoon compatibel is met uw hoortoestellen, hoe u ze moet verbinden of hoe de filter van de luidspreker vervangen moet worden? Phonak beantwoord via onderstaande link deze en nog veel meer vragen.