Nu ben ik zeer content met mijn hoortoestellen. De periode van wennen was zelfs maar een paar dagen. Ik hoorde opeens weer vogels fluiten, had energie over omdat luisteren geen moeite meer kost. Nanda en Arianne lieten me ook de mogelijkheden zien, zoals bluetooth bellen via de hoortoestellen, handig in de auto en tijdens het werk. Of lekker handsfree muziek luisteren tijdens het wandelen.

De service bij Trend is echt super, als er iets is wordt alles zonder gedoe opgelost. Alles wat Nanda en Arianne gezegd hebben over het gemak van hoortoestellen klopt. Ik zou niet meer zonder willen.

(meer…)

Marcel van Nistelrooij

Ouder worden geeft problemen. Ik ben de leeftijd van 80 jaar gepasseerd. Ik ben erg betrokken bij mijn woonplaats en ben dus vrij veel aan het vergaderen. Vrij vaak kwam ik thuis met hoofdpijn. Ik kwam er achter dat ik me steeds meer moest inspannen om alles te kunnen verstaan om een goed verslag te kunnen maken. Ik begon te twijfelen aan mijn gehoor. Ik informeerde bij Trend zien en horen (Servatiusstraat 40, 5473 GB in Heeswijk-Dinther). Mevrouw Arianne van Houtum heeft me bijzonder fijn en goed geholpen. Ze deed heel veel meer als ze beroepshalve zou moeten doen. Ze zou haar eigen man niet beter kunnen helpen. (meer…)

Jan Kanters Vorstenbosch

Wij willen even onze tevredenheid uiten over Trend zien en horen.
Ik heb een gehoorapparaat waar ik zeer tevreden en gelukkig mee ben.
Mijn man een bril waar hij ook tevreden over is

Arianne en Len jullie service is een woord geweldig.
Jullie hebben er twee zeer tevreden klanten bij.
Met vriendelijke groet Willem en Riet Leijs.

Willem en Riet Leijs