Hoortoestellen altijd gratis en vrijblijvend op proef.4 CvZA-CMYK logo

De kwaliteit van hoortoestellen is de laatste jaren enorm toegenomen. Eigenschappen als lawaaionderdrukking, meerdere microfoons, antifluitsystemen, samenwerking tussen toestellen en bluetooth hebben tot een steeds betere geluidsbeleving geleid.

Ieder persoon is uniek, ook het aanpassen van een hoortoestel verschilt van persoon tot persoon. Samen gaan we zoeken naar Star%20logo%20grootde beste hooroplossing voor u. Soms is een eenvoudige versterker al voldoende, bij een ander is het juist belangrijk om een geavanceerder toestel te kiezen met meer mogelijkheden om het spraakverstaan en het luistercomfort te vergroten.

Wij kunnen mooie, nauwelijks zichtbare hoortoestellen leveren, maar ook hoortoestellen voor zware gehoorverliezen en toestellen die goed hanteerbaar zijn.
U krijgt alle gelegenheid om het hoortoestel in uw eigen omgeving, onder verschillende omstandigheden en luister situaties te testen, zodat u erachter kunt komen of het hoortoestel echt voor u geschikt is. Uiteindelijk beslist u zelf welk toestel het beste bij u past.

Trend Zien & Horen is onafhankelijk, niet aangesloten bij een keten, daarom niet gebonden aan bepaalde merken hoortoestellen. U kunt bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige hoorzorg.

Wij bieden u 5 jaar service en garantie.

Wij leveren onder meer de volgende gerenommeerde merken: PhonakOticon,Widex, GN Resound en Siemens.