Juni 2016

Eigenlijk kwam ik bij Arianne om een simpel zwemdopje te laten maken voor mijn zoontje.Ik vertelde haar terloops over mijn oorsuizen en hoorproblemen. Hoe ik er tegenop zag om op jonge leeftijd al hoortoestellen te moeten dragen, omdat ‘men’ er wat van zou kunnen denken. ‘Wat denk jij dan als je iemand met een hoortoestel ziet’, zei Arianne. ‘Niets’, concludeerde ik. Ze overtuigde mij ervan, zonder aan te dringen, dat het beter was om zo jong mogelijk te beginnen. Omdat je hersenen zich dan makkelijker aanpassen. En daarmee zette ze mij over de hobbel die ik al vijf jaar aan het nemen was.

Nu ben ik zeer content met mijn hoortoestellen. De periode van wennen was zelfs maar een paar dagen. Ik hoorde opeens weer vogels fluiten, had energie over omdat luisteren geen moeite meer kost. Arianne liet me ook de mogelijkheden zien, zoals bluetooth bellen via de hoortoestellen, handig in de auto en tijdens het werk. Of lekker handsfree muziek luisteren tijdens het wandelen.

De service bij Trend is echt super, als er iets is wordt alles zonder gedoe opgelost. Alles wat Arianne gezegd heeft over het gemak van hoortoestellen klopt. Ik zou niet meer zonder willen.

Kirsten Rietbergen

 

Maart 2016

Wij willen even onze tevredenheid uiten.
Over Trend zien en horen.
Ik heb een gehoorapparaat waar ik zeer tevreden en gelukkig mee ben.
Mijn man een bril waar hij ook tevreden over is

Arianne en Len jullie service is een woord geweldig.
Jullie hebben er twee zeer tevreden klanten bij.
Met vriendelijke groet Willem en Riet Leijs.

 

Juni 2016

Ouder worden geeft problemen. Ik ben de leeftijd van 80 jaar gepasseerd. Ik ben erg betrokken bij mijn woonplaats en ben dus vrij veel aan het vergaderen. Vrij vaak kwam ik thuis met hoofdpijn. Ik kwam er achter dat ik me steeds meer moest inspannen om alles te kunnen verstaan om een goed verslag te kunnen maken. Ik begon te twijfelen aan mijn gehoor. Ik informeerde bij Trend zien en horen (Servatiusstraat 40, 5473 GB in Heeswijk-Dinther). Mevrouw Arianne van Houtum heeft me bijzonder fijn en goed geholpen. Ze deed heel veel meer als ze beroepshalve zou moeten doen. Ze zou haar eigen man niet beter kunnen helpen.

Ik heb geprobeerd het uiterste uit mijn hoorapparaat te halen. Niets was teveel gevraagd. Ze hielp met het geduld van een engel. We zijn nu ongeveer 6 maanden bezig.  Het hoorapparaat heeft voor mij vooral alleen voordelen, de nadelen zover op de achtergrond geraakt dat ik ze in normale situaties bijna  niet meer merk. Hiermee wil; ik haar hartelijk bedanken voor alle aandacht die ze aan mij heeft besteed. U hebt er weer een erg tevreden klant bij.

Jan Kanters Vorstenbosch